Ni kan klippblock din betalningsmetod vi att besok Tinder ocksa ga gentemo Installningar

Ni kan klippblock din betalningsmetod vi att besok Tinder ocksa ga gentemo Installningar

Emellanat kan Tinder tillhandahalla produkter sam uppassning sta inkop (“kop inom appen”) genom App Store, Google Play Store Date Nice Asian datum, budfakturering, Tinder-direktfakturering alternativt andra betalningsplattformar saso befinner si godkanda it Tinder. Om ni valjer att kopa ett kop inom appen kommer du att uppmanas att bekrafta ditt forvarv tillsamman saken dar tillampliga betalningsleverantoren samt din betalningsmetod prova saken da hA¤r webbplatsen (vare sig det ar ditt portratt valmojlighe e tredjepartskonto saso Google Play Store alternativt App Store) (din “betalningsmetod”) debiteras sta inkop inom appen kontra do priser sasom visas akt dej stav saken da elle do servic n age valt oc eventuella forsaljnings- option liknande skatter saso kan tas ut gallande dina betalningar, aven d godkanner att Tinder eller tredjepartskontot, i forekommande rattssak, tillats debitera dej.

Forsavit ni koper ett automatiskt aterkommande, periodisk prenumeration genom e gora inom appen kommer d debiteras forut prenumerationen igenom din valda betalningsmetod tills n avslutar saken da. Postumt din en prenumerationsperiod fortsatter din prenumeration automatiskt att fornyas for nagon ny kalender ar, gentemot det pris du godkande nar ni tecknade prenumerationen, om n ick avslutar saken dar fore fornyelsedatumet.

Invandningar gentemo nagon projs sasom allaredan gjorts bor riktas

till Kundsupportom d faktureras genast bruten Tinder rostning det berorda tredjepartskontot som t.ex. App Store. Ni kan ocksa foreta invandningar igeno att kontakta din bank eller betalningsleverantor, sasom kan bidraga annu ett informatio o dina rattigheter aven tillampliga tidsgranser. N kan nar sasom helst aterta ditt medgivand at automatiska kortbetalningar ino via att stega mo Installningar hagad Tinder alternativt det berorda tredjepartskontot, forodelse behallar pa att er annu befinner si skyldig att projsa utestaende belopp.

Forsavitt n vill andra eller stoppa din prenumeration behover du logga in villi ditt tredjepartskonto (eller dundra till dina Installningar konungen Tinder) samt forsenad atfolja instruktionerna for att prat opp eller avblasa din prenumeration, ehur n age raderat inneha ditt konto hos oss alternativt tagit da Tinder-appen a din grup. Att utplana ditt konto pa Tinder eller att tillryggalagga Tinder-appen fran din filial avslutar eller avbryter icke din prenumeration. Tinder fortsatter att pafora enligt din betalningsmetod tills n sager op alternativt mer avslutar din prenumeration gallande Tinder alternativ ditt tredjepartskonto. Ifall du menar op alternativ avslutar din prenumeration kan du fortsatta att handha prenumerationen fram kontra slutet fran den aktuella prenumerationsperioden, skad din prenumeration fornyas nej efte att saken dar aktuella perioden befinner si fullfoljande. Medlemmar saso bor inom Tyskland kan separation sin prenumeration tillsamman nagon manads uppsagningstid postumt att saken da fornyats for nagon ny almanack ar, sam ratten att anfora op avtalet darfor avtalsbrott befinner si orord.

Annu ytterligar ansprak saso innefatt ifall er betalar Tinder bums sallskap din betalningsmetod. Ifall n betalar Tinder bums kan Tinder uts till eventuella faktureringsfel elle inkorrekt sasom dom astadkommer ehur dom allareda ager begart elle fatt projs. Forsavitt d initierar ett aterkrav elle besynnerlig annullerar nagon ersattning sasom gjorts tillsamman din betalningsmetod, kan Tinder fullanda ditt konto tvart postum eget gottfinnande.

Det ager kan resultera i nago forandring u dina faktureringsdatum akte betalningen

Om ett projsa nix kan genomforas pa skelet av att kortets giltighetstid inneha ga ut, otillrackliga genomsnitt alternativt fran annan skal, sam n ick redigerar din betalningsinformation, sager opp eller avbryter din prenumeration, forblir du ledar sta eventuella obetalda summ sam tillsta oss att fortsatta fakturera betalningsmetoden, nar saken dar uppdateras. Darutover tillater n oss att atnjuta uppdaterade alternativt ersattande utgangsdatum samt kortnummer for ditt kredit- alternativ betalkort saso tillhandahalls bruten din kredit- eller betalkortsutgivare. Betalningsvillkoren baseras kungen din betalningsmetod sam kan regleras fran uppgorelse mellan dig dartill finansinstitutet, kreditkortsutgivare eller annan leverantor isar vald betalningsmetod. Forsavitt ni bor utstott Amerika, samtycker du till att din ersattning at Tinder kommer att forekomma inom genom MTCH Technology Services Limited.

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *