Badoo slappte harforleden sin nya funktion som heter ‘Badoo direk’

Badoo slappte harforleden sin nya funktion som heter ‘Badoo direk’

Detta gor det genomforbart for medlemmar att vara vardar for live stremaing som alla andra Badoo medlemmar kan iaktt och overvara. Tittarna ager mojligheten att skank presenter mot dom saso sta si ino sandingen sasom dessa individer kan i sin tur begagna darfor at oka deras popularitet. Dom som befinner si vardar sta sjalva live https://getbride.org/sv/portugisiska-kvinnor/ sandingen a andra sidan uppmuntras att tillverka e “mal” som do kommer att realisera nar dom nar nago sake totalbelopp utav krediter saso just uppnatts vi streaming sessionen. Dessa mal kan befinna nagot basalt sasom attatt ata tillsammans fotterna, sjunga nagon la, alternativt nagot ovrig utover det vanliga.

Sammantaget bedomer vi att Badoos image kvalitet ligger pa laga 2 av mojliga 5

  • Badoo age nagon vidstrackt fotoforsakringsprocess for att sakerstalla att nago anvandares profilbild ar nagon konkret fotografi bruten dom sjalva.
  • Profilverifieringsprocessen kraver att anvandarna kopplar sitt konto till en valfri utatriktad media konto alternativ telefon.
  • Anvandare kan anmala misstanksamma konton och forsavit det bevisas att de ick befinner si riktiga sa kommer kontot i franga att raderas.
  • Anvandare kan ej greppa skarmdumpar medans do anvander appen
  • Indikera dina “dejting-intentioner”

Sammantaget bedomer vi att Badoos image kvalitet ligger villi flamma 2 utav mojliga 5

  • Profilerna ar mer eller mindre detaljerade
  • Profilbilder befinner si synliga allma, helt okostligt

Helhetsintrycket bruten profilinformationen befinner si dalig. At skillnad av andra dejtingsidor darbort ni svarar villi fragor sam promenerar vi personlighetstester sa kan du hos Badoo endast uts dina intressen a nagon enorm samt reslig forteckning. N kan ick flyga medlemmarnas synpunkt forsavit amnen som religion, samhallsstyr etc.

For att beframja forsvinna nyttjar att lagga op sina ultimata bilder samt fylleri ino forsvinna profiler sa age Badoo utformat e profilsystem. Ju hogre din menin befinner si desto hogre befinner sig din synlighet gallande sjalva plattformen. Darfor at antrada mottag betyg a andra nyttjare odla tvungen n ladda op atminstone 3 bilder itu dej solo. Andra nyttjar sasom ser din profil genom Encounters kan spartanskt betygsatta din framtoning.

Ehuru framtoning poang befinner si avsedda for att fastsla vem som befinner si popularast hos anvandarna av plattformen sa baseras det alldeles utifran anvandarens utseende darfor andra anvandare kan betygsatta dej blott via att iaktt dina bilder, dessutom inte med att nodvandigtvis utrona din imag. Ocksa tillsamman den noggranna verifieringsprocessen som tillhandahalls fran Badoo odl kommer falska profiler att slyn genom da och da.

Det finns atskilliga artiklar skrivna forsavit hederlig det ha kungen natet. Bara 2-3 minuter efter att n skapat var kunskapskontroll profil sa fick vi 4 anslag forfragningar fran skilda kvinns sasom ville prat pa internet tillsammans oss. Detta befinner si nago nastan misstanksamt betende darfor att kontot harforleden skapats, utan bild samt ingen upplysning alls om personen bortom dent.

I enlighet me demografin sa varje forhallandet emellan manliga samt kvinnliga individer kungen Badoo ar 2009 , tillsamman oftast hanar saso tydligt befallande. Villig framtid tidrymd ager dock siffrorna andrats ett segment och ytterligar kvinnliga profiler age skapats darbort e antal itu dessa ar uppenbara falska profiler tillsammans avsikt att fresta fler manniskor mot plattformen. Kom ihag fast an att profiler kan stallas in odl att dessa ocksa kan beskadas bruten icke medlemmar. Det finns darfor manga kvinnliga odl kallade “lock profiler” gallande Badoo tillsammans primara och sluta syftet att locka karla att bege sig tillsammans villi webbplatsen for att prat pa Interne tillsamman dessa “kvinnliga” odla kallade nyttjar.

Bristen kungen image anpassningar astadkommer det glasklar att Badoo befinner sig nagon plats forut korta affar samt ej pro mer seriosa typer itu forhallanden.

Plattformen lagger blaffig massa gallande bilder sam yttr samtidigt sasom hane asidosatter personliga asikter.Visst, det befinner sig genomforbar att selektera intresse sam det finns flertal olika falt dar du kan namna underrattelse ifall dig sjalv men dom majoritete utav dessa forsummas utav anvandarna eftersom do inte befinner sig obligatoriska.

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *